Coolsculpting

Minst 20-40% reduksjon av fett på kun én behandling. Coolsculpting er den eneste FDA-godkjente maskin for permanent fettfjerning.

Dette kvalitetsstempelet innebærer at maskinen er medisinsk dokumentert og sikker i bruk.

Metoden passer for alle som ikke har kuldeallergi og som kan si seg enig i følgende utsagn:

  • Min vekt er stabil, og jeg er ikke overvektig
  • Jeg har lokale fettansamlinger som ikke lar seg trene bort
  • Jeg vil oppnå et varig resultat
  • Jeg ønsker ikke kirurgisk behandling
  • Jeg ønsker å gå direkte tilbake på jobb etter behandling
  • Kjente bivirkninger som er rapportert: Ømhet på behandlingsstedet i 1-3 ukers varighet. Nummenhet i huden første uke etter behandling. Blåflekker i huden, forsvinner innen 4 uker

Hvordan foregår behandlingen?
Vevet der de lokale fettansamlinger er lokalisert, for eksempel på magen, suges inn i et kjølehåndstykke tilkoblet vakuum. Vevet kjøles ned gradvis til temperaturer like over frysepunktet. Behandlingstiden er normalt en time per område. Vi kan behandle maksimalt 3 områder på samme dag. Tiden du ligger i maskinen kan brukes til nyttige eller avslappende aktiviteter som lesing, surfing på iPad eller lytte til musikk. Under behandlingen vil du oppleve kulde, men ikke smerter på behandlingsstedet.

Hvilke resultater vil jeg oppnå?
Studier på over 7000 personer viser en gjennomsnittlig fettreduksjon på 20-40% på en behandling. De første tegn på at fettcellene er i ferd med å forsvinne ses etter 3 uker. Deretter skrumper de lokale fettområdene inn i løpet av de neste 2-3 måneder. Samme område kan ikke behandles på nytt før etter 12 uker.

Er resultatene varige?
Fettcellene som er ødelagt er borte for alltid. Forutsatt at du holder vekten stabil er resuatet varig. Om du øker i vekt fordi kaloriinntaket overstiger forbruket, vil de gjenværende fettceller lagre fett og du kan få tilbake de samme problemområder som før behandling.

Kontakt oss i dag for gratis og uforpliktende konsultasjon!