Alizonne Dietten

Klinikk Haugesund tilbyr Alizonne, et program for sunn, effektiv og medisinsk overvåket vektreduksjon.

Du vil hele tiden bli fulgt helsepersonell som er kurset i effektiv og medisinsk vektregulering. Alizonne er utarbeidet av en lege i Nederland. Dr. Claudia van der Lugt utarbeidet konseptet i 1997. På de knappe ti årene, har hun behandlet hundrevis av mennesker med overvekt, flere av dem kraftig overvektige og nærmest oppgitt både av andre terapeuter og seg selv.

Hun har hatt oppsiktsvekkende gode resultater. Behandlingsopplegget er blitt svært etterspurt og blir tilbudt i flere andre europeiske land. I Norge er det Klinikk Haugesund og Klinikk Haugesund avdeling Bergen som tilbyr Alizonne Dietten.

Alizonne dietten vil gi deg en sunnere livsstil og en friskere og lettere kropp. Tilstander som høyt blodtrykk, diabetes og fordøyelsesproblemer vil kunne endres radikalt til det bedre. Ved hjelp av blodprøver, ulike tester og undersøkelser setter vi opp et program som passer deg og din kropp.

Dietten består av et stort utvalg innen frokost, lunsj, middag og dessert. Du kan for eksempel lage en omelett med grønnsaker til lunsj eller pizza til middag. Under dietten kan du spise ubegrenset av visse grønnsaker. Fra dag 1 hjelper vi deg mot en varig livsstilsendring.
Opplegget passer både for de som ønsker å ta av litt for kosmetiske hensyn og for de som i lengre tid har slitt med helsefarlig overvekt.

Hvordan er kuren lagt opp?

I de første konsultasjonene blir vi enige om hva du ønsker og hva vi kan gjøre for deg. Vi setter opp et mål, som er realistisk. Vi tar ulike prøver og du får en scanning, for å sjekke hvilken form kroppen din er i.

Selve Alizonne dietten er delt inn i ulike faser. Du vil gå fra fase til fase i løpet av noen uker/måneder, det vil si at det er mange delmål undervegs. Vi setter opp en diett, som nok vil føles litt streng de første dagene/ukene, men som etterhvert vil gjøre sitt til at du føler deg lettere i kropp og sinn. Vi bruker spesielle måltidserstattere som letter hverdagen for deg, som etterhvert blir kombinert med mer og mer vanlig mat.

I tillegg får du behandling med to ulike apparater/maskiner, som vil gi raske og svært synlige resultater, ultralyd og lymfedrenasje. Dette er behandlinger du får en gang i uka, som påvirker fettcellene, gjør at stive fettcellevegger knuses og fettsyrer blir frigitt og suges opp i kroppen. Det vil si at dine gamle problemområder blir synlig mindre, mens kroppen din får energi av «gammelt» fett.

Kontakt oss i dag for gratis og uforpliktende konsultasjon!

dame

mat