Siste nytt

Behandling av hårtap

En investering i velvære

Det er kanskje det største ”skjønnhetsmarerittet” menn og kvinner kan ha. Hvert døgn mistes i snitt 100 hår fra hodet uten at det er særlig synlig. Vi har flere hundre tusen å ta av, og etterveksten erstatter det som faller av.

Det er helt vanligå miste – og få tynnere hår etter hvert som vi blir eldre. Men stort hårtap i ung alder er et annet problem. Den største gruppen er menn som utvikler viker og måne tidlig, men faktum er at kvinner også kan oppleve perioder hvor de mister unormalt mye hår.

Hårtap hos menn er et følsomt tema. Forskningen viser at menn som har mistet håret har dårligere selvfølelse og et mer negativt kroppsbilde, særlig hvis de er unge når hårtapet oppstår.

 

HVA ER HÅRTRANSPLANTASJON?

Hårtransplantasjon er en type behandling som innebærer flytting (transplantasjon) av levedyktige hårsekker fra bakhodet eller sidene av hodet (donorområdet), til områder med lite eller ingen hår. Huden din er elastisk, slik at det ikke etterlates arr i området hårsekkene er satt ned i. Vi omplasserer hårsekkene skånsomt uten kirurgi.

De transplanterte hårsekkene vil som regel produsere hår hele livet fordi donorområdene er resistente mot skallethet.

Vi benytter den nyeste og mest avanserte metoden for behandling av hårtap. Metoden er sikker, presis og har vist svært gode resultater. Det er samme metode som benyttes for rekonstruksjon av øyebryn og skjegg. Hårtransplantasjonsmetoden er gjennomprøvd, og gir et naturlig og varig resultat.

Behandlingen gir deg et naturlig resultat, og selve behandlingen er smertefri og utføres av erfaren lege.

 

INGEN SMERTE

Du opplever ingen smerte verken før, under eller etter behandlingen, da du får lokalbedøvelse. Man kan føle noe ubehag etter behandling., men dette er helt normalt. Hårtransplantasjonen gjennomføres uten skalpell og sting.

Se våre videoer nedenfor om Finn Paulsen som forteller om sin opplevelse av behandlingen:

SEND OSS BILDER

Om du ikke har anledning til å komme til oss for en konsultasjonstime, kan du sende oss bilder på e-post eller SMS.  Ta et, eller flere, bilder slik at vi tydelig kan se hvor du mangler hår. Vi vil ut fra dette kunne gi deg veiledning og behandlingsalternativer.

FINANSIERING

Vi tilbyr 12 måneders avdrags- og rentefri finansiering gjennom DNB Cresco. Dette er en gunstig nedbetalingsløsning som innebærer at du kun betaler et engangsbeløp på kr 425, for finansieringen i 12 måneder. Etter 12 måneder kan du velge om du vil betale inn hele beløpet eller inngå en nedbetalingsordning som passer din økonomi.

Spør oss  gjerne om finansiering når du ringer, eller når du kommer til konsultasjon.