Siste nytt

Annas råd for vakker hud

Annas råd for vakker hud

1. God hudpleie

Nøkkelen til en fastere hud, med færre fine linjer og rynker er hudpleie som gjenoppbygger, beroliger og beskytter huden.

Rens og peeling(eksfoliering)
Resultatet er at huden produserer nye hudceller. Daglig hudpleie som setter i gang de samme prosessene er det som skal til. Prinsippet er å fjerne døde hudceller, og det gjør du enklest ved å rense og skrubbe dem bort. Huden vil da aktivere nydannelse av celler, kollagen og elastin, samt balansere produksjonen av fett. Hvis fettbalansen i huden er ute av kontroll utvikles i verste fall betennelser. Dette er det første trinnet i et ZO® behandlingsprogram, og er med på å klargjøre huden slik at du får best mulig effekt av øvrige produkter.

Vask, skrubb, oljekontroll og beskyttelse! Dette er den amerikanske dermatologen Zein Obagi sitt mantra. Dr. Obagi regnes som en av verdens fremste eksperter av andre hudleger, og hans produkter og metoder går for å være noe av det ypperste innen hudpleie.

Vi anbefaler

OILACLEANSE

Ansiktsrens for normal til fet hud

Renser og eksfolierer huden med mål om å redusere overflødig talg. Ved å redusere talg og andre urenheter, kan kviser forebygges og motvirkes.

  • Bidrar til å redusere bakterier på hudens overflate
  • Øker eksfolieringen av døde hudceller
  • Rik på beroligende ingredienser som reduserer inflammasjon

– Det beste man kan gjøre, både for fet hud og alle hudtyper, er å skrubbe eller eksfoliere huden. Da fjernes døde hudceller og huden må jobbe. Det er som en workout.

NORMACLEANSE

Ansiktsrens for normal til tørr hud

En mild rens som effektivt fjerner sminke og urenheter, samtidig som den klargjør huden for videre behandling.

  • Avanserte rengjørende ingredienser fjerner urenheter
  • Et peptid- og kollagenøkende kompleks virker oppstrammende på huden
  • Et fuktighetskompleks nærer og roer huden

Offects® Exfoliating Polish

Fjerner døde hudceller og talg

Runde magnesiumkrystaller eksfolierer bort døde hudceller og gir huden en renere, glattere og jevnere overflate. Dette gjør at aktive ingredienser kan trenge lettere inn i huden og virke mer effektivt. I tillegg vil antioksidanter som A-, C- og E-vitaminer gi kraftig beskyttelse mot frie radikaler fra blant annet sol, forurensning og stress.