Siste nytt

Annas råd for vakker hud

Annas råd for vakker hud

2. God hudpleie mot porer, urenheter og akne

 

Talgregulering
Runde magnesiumkrystaller eksfolierer bort døde hudceller og gir huden en renere, glattere og jevnere overflate. Dette gjør at aktive ingredienser kan trenge lettere inn i huden og virke mer effektivt. I tillegg vil antioksidanter som A-, C- og E-vitaminer gi kraftig beskyttelse mot frie radikaler fra blant annet sol. For høy talgproduksjon kan føre til hudproblemer som kviser, hudormer og forstørrede porer. OFFECTS® TE-Pads inneholder 2% salisylsyre som reduserer talg og øker eksfolieringen av døde hudceller som tetter igjen porene. De inneholder også planteekstrakter som reduserer og lindrer irritert hud. OFFECTS® TE-Pads brukes både til å forebygge og behandle forrenning og stress.

Vi anbefaler

Offects® TE-Pads Acne Pore Treatment

Kontrollerer talg og kviseutbrudd, samt fjerner døde hudceller

Høy talgproduksjon kan føre til hudproblemer som kviser, hudormer og forstørrede porer. OFFECTS® TE-Pads inneholder 2% salisylsyre som reduserer talg og øker eksfolieringen av døde hudceller som tetter igjen porene. De inneholder også planteekstrakter som reduserer og lindrer irritert hud. OFFECTS® TE-Pads brukes både til å forebygge og behandle.

 

CEBATROL

Talgregulerende pads

Kontrollerer og forebygger urenheter i huden ved effektivt å eksfoliere bort døde hudceller. Padsene reduserer også rødhet og virker anti-inflammatoriske.

  • 2% salisylsyre kontrollerer talg og utbrudd
  • Glykol- og mandelsyre eksfolierer og demper inflammasjon
  • Botaniske ekstrakter gir antioksidantbeskyttelse og demper rødhet og irritasjon

 

BALATONE

Toner som balanserer hudens PH

Balanserer PH-verdien i huden og bidrar til at aktive ingredienser trekker bedre inn.  Med innovativ teknologi styrker den tørr, sensitiv og irritert hud.

  • Et rengjørende astringerende og eksfolierende kompleks klarner og renser huden
  • En kombinasjon av fuktighetsgivende ingredienser mykgjør og beroliger huden
  • Roer ned irritasjon