Siste nytt

Annas råd for en vakker sommerhud

Annas råd for vakker hud i sommer

1. God hudpleie mot porer, urenheter og akne

 

Talgregulering
Runde magnesiumkrystaller eksfolierer bort døde hudceller og gir huden en renere, glattere og jevnere overflate. Dette gjør at aktive ingredienser kan trenge lettere inn i huden og virke mer effektivt. I tillegg vil antioksidanter som A-, C- og E-vitaminer gi kraftig beskyttelse mot frie radikaler fra blant annet sol. For høy talgproduksjon kan føre til hudproblemer som kviser, hudormer og forstørrede porer. OFFECTS® TE-Pads inneholder 2% salisylsyre som reduserer talg og øker eksfolieringen av døde hudceller som tetter igjen porene. De inneholder også planteekstrakter som reduserer og lindrer irritert hud. OFFECTS® TE-Pads brukes både til å forebygge og behandle forrenning og stress.

Vi anbefaler:

Offects® Exfoliating Cleanser

Oljefri rensegelé reduserer talg og fjerner døde hudceller

Rens er viktig for alle hudtyper, men for en fet eller uren hud er det helt essensielt. Nøkkelen til å forbedre en fet hud er å fjerne døde hudceller som holder på bakterier og redusere overskuddstalg. OFFECTS®Exfoliating Cleanser gjør dette og enda mer ved å fukte og fornye huden, nøytralisere frie radikaler og berike med antioksidanter.

 

Offects® Compexion Pads, Acne Pore Treatment

Kontrollerer talg og kviseutbrudd, samt fjerner døde hudceller

Høy talgproduksjon kan føre til hudproblemer som kviser, hudormer og forstørrede porer. OFFECTS® Complexion Pads inneholder 2% salisylsyre som reduserer talg og øker eksfolieringen av døde hudceller som tetter igjen porene. De inneholder også planteekstrakter som reduserer og lindrer irritert hud. OFFECTS® TE-Pads brukes både til å forebygge og behandle.

Oil Control Pads

Talgregulerende pads

Kontrollerer og forebygger urenheter i huden ved effektivt å eksfoliere bort døde hudceller. Padsene reduserer også rødhet og virker anti-inflammatoriske.

  • 2% salisylsyre kontrollerer talg og utbrudd
  • Glykol- og mandelsyre eksfolierer og demper inflammasjon
  • Botaniske ekstrakter gir antioksidantbeskyttelse og demper rødhet og irritasjon

 

2. Solfaktor (Beskyttelse mot UVA, UVB og HEV)

Hva bør en god solkrem inneholde?

Sun Protection Factor (SPF) måler beskyttelse mot UVB-stråling (brent og rød hud). En god solkrem må gi ordentlig beskyttelse mot både UVA- og UVB-stråler. ZO Skin Health har solkremer med både fysiske og kjemiske filtre. De gir bredspektret beskyttelse mot skadelige, hudaldrende UVA-stråler og brennende UVB-stråler. I tillegg inneholder kremene antioksidanter for å gi deg ekstra beskyttelse mot frie radikaler.

 

TIPS: BESKYTT DEG MOT HEV LYS

I tillegg bør en god solkrem inneholde beskyttelse mot HEV lys.  HEV lys er som UVB og UVA assosiert med for tidlig aldring av hud og pigmentforstyrrelser. Forskning viser faktisk at pigmentforstyrrelser ved HEV eksponering er mer uttalt sammenliknet med UVA stråling. HEV lys finnes både i sollys og i lyset som kommer fra TV, mobil, nettbrett og LED lamper. Pass på at du bruker en krem som beskytter mot HEV lys – HVER ENESTE DAG.

 

ZO® Ossential™ Daily Power Defense

Dette fantastiske serumet gir både DNA-reparasjon og antioksidantbeskyttelse samtidig som det bygger opp hudbarrieren. Serumet inneholder enzymer som forbedrer hudens evne til å reparere seg selv. Disse spesielle enzymene bidrar til å reparere skade forårsaket av blant annet UV-stråler og forurensing. Ett absolutt «must», og en av våre favoritter. Vi anbefaler at du bruker Daily Power Defence hver dag før solkrem.

ZO Skin Health Oclipse® Smart Tone SPF 50

Denne solkremen er designet for å tilpasse seg ALLE hudfarger ved hjelp av fargeperler som justerer seg til den enkeltes hudtone. Solkremen reduserer blant annet rødhet og irritasjon, og inneholder et 12 timers antioksidant-kompleks som beskytter mot frie radikaler. Og ikke minst kremen har beskyttelse mot HEV lys